dimarts, 16 de maig de 2023

FESTES COL·LEGIALS DIA 2

Avui dimarts hem seguit la Setmana de les Festes Col·legials amb un parell d'activitats molt engrescadores.

Al matí hem fet un TALLER DE TELECOMUNICACIONS a càrrec del Jesús i la Lauraque són el pare i mare de l'Hugo Peralta, experts en telecomunicacions. 

El Jesús ens ha explicat la història d'aquest àmbit tan important de la nostra actual vida quotidiana, fent un repàs a la seva evolució des de la Prehistòria fins a dia d'avui. A més, hem pogut imitar els nostres avantpassats utilitzant canals de comunicació com el telègraf, el codi Morse, el fil amb iogurts, etc. 

Els infants s'ho han passat d'allò més bé aprenent aquesta història tan captivadora i practicant amb els aparells que ens han portat. Moltes gràcies per aquesta feinada preparant una activitat tan original!


   Si cliqueu a cada foto, podreu accedir al Drive i veure les fotos! 


A la segona part del dia, hem pogut fabricar 
PAPER RECICLAT. Hem baixat al Taller de Plàstica i amb l'ajuda del sedàs, la batedora, la baieta i altres eines, hem pogut fer un paper per a cada infant. Ha estat una experiència molt productiva, ja que ara ja sabem com fer-ho per a no tirar paper i reconvertir-lo en paper reciclat on escriure i dibuixar-hi totes aquelles idees originals que se'ns passin pel cap!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada