dijous, 4 de maig de 2023

CONFERÈNCIES 2022-23 2nB (10)

 Aquesta setmana ens han exposat la conferència el ZAKARIA YOUSFI i la JÚLIA ROMANILLOS.

 

El ZAKARIA  ens ha parlat del seu país, “ALGÈRIA” perquè allà hi viuen els avis i ell i la seva família , de tant en tant, els van a veure.

Ens ha situat molt bé on es troba el seu país i ens ha parlat de les meravelloses  platges i grans deserts que s'hi poden trobar. 

També ens ha explicat que  a Algèria  s'hi poden trobar restes molt antigues, que es remonten al temps dels romans i que molts turistes visiten...

Zakaria, ens ho has explicat molt bé, i t’has esforçat per superar la timidesa..Per això et diem:

        MOLTES FELICITATS, ZAKARIA!!!!
La JÙLIA ens ha parlat de  “EL BALL DE LA PRIMERA” perquè ella fa uns quants anys que hi participa.

Ben vestida amb la roba pròpia  del ball, la Júlia ens ha explicat  que aquest ball es va representar per primera vegada el 1881, en unes festes decennals.

Tot i que aquest ball només es representa un dies concrets de l'any , ella i els seus companys i companyes  assagen cada dissabte  i s’ho passen d'allò més bé! 

La Júlia ens ha anat ensenyant  totes les peces de roba i complements que porten els balladors i balladores..Així, entre els cascavells als turmells i les castanyoles a les mans queda un ball molt rítmic i alegre.

També ens  ha portat vídeos de diferents actuacions i ens ha agradat tant el ball que a classe tots ens hem animat a ballar-ho!!

Júlia t’has explicat molt bé, i es nota que t’ho passes molt bé quant balles... perquè ho fas de meravella. Per això només et podem dir...


          MOLTES FELICITATS, JÚLIA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada