dimecres, 24 de maig de 2023

CONFERÈNCIES 2022-23 2n A (12)

I finalment, l'última jornada de conferències, aquest cop amb l'ARNAU RONDA, la MAR MARTÍNEZ i el GUILLEM JOVÉ.

L'ARNAU ens ha explicat algunes coses sobre "LA BATERIA", que és l'instrument que ell ha començat a aprendre a tocar des de fa poc temps.

Ens ha explicat com és una bateria, ens ha parlat sobre el Jimmy, el seu professor, que també és el bateria del famós grup de rock català Lax'n'Busto, i ens ha dut un bongos amb els quals hem pogut fer una mica de percussió.

Arnau, avui ha estat un gran dia per a tu, perquè has fet una conferència magnífica, i tots ho hem valorat amb un gran aplaudiment!

ET FELICITEM, ARNAU!!


La 
MAR
 ens ha explicat què són "LES PROTECTORES D'ANIMALS" ja que és una gran amant dels animals i, sobretot, dels gossos.

Ens ha explicat què són, com hi podem col·laborar, què hi fan amb els animals, què necessiten, etc. La Mar en sap molta informació i ho ha sabut explicar amb molt detall i claredat. També ens ha explicat que van recollir un gos que estava ferit i que el van poder ajudar i finalment trobar els seus propietaris.

Mar, es nota que t'encanten els animals i que els cuides molt i molt bé! A més, tens un gran carisma a l'hora de fer-nos arribar les teves paraules plenes de bondat cap als animals, ensenyant-nos que és millor adoptar sempre que es pugui, tractar-los amb molt d'amor i, sobretot, mai abandonar-los.

HO HAS FET GENIAL, MAR!  
Finalment, el GUILLEM ha posat punt i final a les conferències d'aquest curs parlant sobre "L'ALPINISME", un esport ben curiós, no competitiu, dirigit a escalar muntanyes per a explorar la naturalesa.

El Guillem ens ha ofert una tesi sobre el tema, quanta informació! Mireu si li agrada que es sap quant mesuren l'Everest, el K2 i l'Aneto! Ens ha parlat sobre l'Himalaia, sobre tot allò que ha de dur un bon alpinista si vol fer cim, ens ha explicat que l'oxigen escasseja com a més alçada ens trobem, i ens ha meravellat amb tonelades d'informació.

Guillem, quan siguis una mica més gran el professor Joan et portarà a tu i tots aquells que vulgueu a escalar l'Aneto, amb Pas de Mahoma inclòs! I així poder admirar un paisatge captivador i fascinant com no hi ha cap altre!

MOLTES FELICITATS, GUILLEM!!


I fins aquí les conferències d'aquest curs 2022-23. Han estat un espai magnífic on desenvolupar habilitats molt importants en el nostre dia a dia. Els nens i nenes ho han fet genial, s'han esforçat molt, s'ho han preparat cuidadosament, i les famílies heu col·laborat enormement, es nota la vostra empenta!

Esperem que durant els propers cursos, seguiu amb aquesta il·lusió a l'hora de transmetre tot allò que teniu ganes de dir. És el moment de felicitar-vos a tots i a totes i dir-vos que als professors ens ha encantat veure-us en acció! Seguiu així!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada