diumenge, 14 de maig de 2023

CONFERÈNCIES 2022-23 2n A (11)

Una nova jornada de conferències, amb l'exposició de l'HÉCTOR GONZÁLEZ, la JÚLIA ARTACHOi el MARC TOLEDO.


L'HÉCTOR ens ha presentat ELS PLANETES DEL SISTEMA SOLAR. Ens ha dut una cartolina molt ben dissenyada i elaborada, amb els planetes enganxats i la seva òrbita ben dibuixada. La veritat és que se l'ha treballat molt, i l'hem penjat a l'aula perquè els companys la puguin observar i entendre millor el que vam estudiar dels planetes.

Ens ha explicat quins planetes hi ha, l'origen del seu nom i altres curiositats que han provocat una pluja de preguntes. Héctor, si segueixes així segur que seràs un expert en astronomia!

MOLTES FELICITATS, HÉCTOR!La JÚLIA ens ha fet una exposició sobre ELS CONILLS. Ens ha explicat com neixen, què mengen, on viuen, de quins colors poden ser, i altres peculiaritats d'aquests bonics mamífers.

A la Júlia li agraden molt i es nota, i ha fet una gran conferència, parlant amb claredat i explicant-se molt bé. A més, la cartolina estava molt ben feta i tota la informació hi apareix amb molt d'ordre i claredat. Estem molt contents amb la feina ben feta que has fet!

MOLTES FELICITATS, JÚLIA!El MARC ens ha fet una exposició ben detallada de FORTALEZA, que és una ciutat del Brasil on ell va viure.

Ens ha explicat moltes coses sobre el Brasil, la ciutat de Fortaleza, els menjars típics i altres productes del país, les seves platges, el famós Carnaval de Brasil, així com altres curiositats d'aquest gran país i les seves costums.

A més, el Marc semblava molt orgullós d'explicar-ho, i no és per menys, ja que aquests són ni més ni menys que els seus orígens. Estem molt contents de com t'ho has preparat i com ens ho has explicat!

MOLTES FELICITATS, MARC!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada