dilluns, 8 de maig de 2023

CONFERÈNCIES 2022-23 2n A (10)

Una nova jornada de conferències, amb l'exposició de l'ÀLEX CARRÉGALO i l'ALBA BELLA.

L'ÀLEX ens ha parlat de "LES CURIOSITATS GEOGRÀFIQUES DEL MÓN", ja que és un tema que a ell li agrada molt.

Ha explicat quatre grans apartats: per què els continents es mouen, què són els països i quins són els més característics, què hi ha dins la Terra i per què hi ha mar al nostre planeta.

L'Àlex s'ho ha preparat d'allò més bé, comentant-nos dades curioses i fent que aprenguem més informació sobre el nostre planeta. A més, ha imprès els continents amb el seu llapis 3D per a explicar-nos-ho millor. Ens hem adonat que al nostre col·legi hi ha quasi tants infants com persones hi ha al Vaticà, que a l'Antàrtida no hi ha països i que els continents vénen d'un continent originari anomenat Pangea.

Àlex, ets un noi amb molta curiositat per temes científics com la geografia i la geologia. Esperem que en puguis aprendre molt més i explicar-ho als altres tal com ho has fet a la teva conferència!


MOLTES FELICITATS, ÀLEX!!!


L'ALBA ens ha parlat de "ELS GATS", ja que ella en té quatre a casa seva i li agraden molt. 

L'Alba s'ha esforçat molt en fer la conferència davant de tots nosaltres, i ens ha explicat quins són els gats que té ella a casa seva, com són, i algunes altres peculiaritats.

Els companys i companyes també s'han engrescat molt amb el tema i li han fet moltes preguntes. Hem vist també que encara ens queda molt per aprendre d'aquest felí tan bonic.

Alba, valorem molt el teu esforç i el teu entusiasme!

MOLTES FELICITATS, ALBA!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada