dimecres, 7 d’abril de 2021

CONFERÈNCIES 2020- 2021 2n A (9)

 Avui ens han presentat les seves conferències la Nagore Expósito i l'Alexandre Olivé.

La Nagore ens ha parlat del seu gos Golfito.

La Nagore ens ha parlat del seu dia a dia amb el seu estimat Golfito un yorkshire terrier de mida mitjana que ja té 11 anys i que ja ha sigut pare unes quantes vegades!

El seu gosset és una mica trapella però és molt bon gosset. Li agrada que el portin a passeig i sobretot li agrada molt  jugar amb pilotes i globus.

La Nagore també ens ha explicat quin és el ritual de neteja: banyar-lo, eixugar-lo, assecar-lo i pentinar-lo.

Ja sabem que una mascota no és una joguina: cal ser molt responsables i tenir-ne molta cura!!! 

Molt bé, Nagore!!!

Ens ha agradat molt la teva conferència!!!

Moltes felicitats!!!L'Alexandre ens ha parlat de la caça.

L'Alexandre ens ha explicat moltíssimes coses de la caça ja que és una activitat que ell fa sovint  amb el seu avi. És durant aquestes passejades que l'avi li explica moltíssimes coses relacionades amb aquest tema. Per l'Alexandre anar a caçar significa bàsicament gaudir de la natura i gaudir de la bona companyia de familiars o amics.

Entre tot el que ens ha explicat destacarem les diferents modalitats de caça, quina diferència hi ha entre la caça major i la caça menor i quins són els animals que es cacen. Caça major: animals més grans (cabirols, cabretes...) i caça menor: animals més petits (conills, llebres...) També ens ha explicat quins són els gossos mes adients per anar a caçar i els tipus d'arma que cal utilitzar depenent de l'animal que vols caçar

Molt bé, Alexandre!!!

Ens ha agradat molt la teva conferència!!!

Moltes felicitats!!!

 Cap comentari:

Publica un comentari