diumenge, 22 de març de 2020

L'ARTISTA D'AVUI: HANOCH PIVEN

Hola nenes i nens! 


Aquests dies, tot i que ens trobem tancats a casa, podem utilitzar la nostra imaginació i creativitat per fer un munt d'activitats. I una d'elles és fer d'artistes. Per aquest motiu us anirem presentant diferents autors, coneguts i no tan coneguts, i obres destacades seves perquè sigueu capaços de fer "petites grans obres d'art". 

Avui us presentem:

HANOCH PIVEN Hanoch Piven és un artista de talla internacional que utilitza la tècnica del collage per fer les seves grans obres. Amb tot tipus d'objectes quotidians és capaç de fer retrats originals i obres molt divertides. "Podríem dir que és un artista que recicla molt".

Aquí teniu un parell de vídeos i alguna de les seves obres. Veureu que utilitza tot tipus d'objectes que ni us imaginaríeu: botons, llana, colors, capses, plats, safates... fins i tot aparells electronics com un mòbil. 


I ARA ET TOCA A TÚ!

T'atreviries a fer un collage a l'estil de Hanoch Piven? Ho pots fer amb objectes reals o amb retalls de revistes, diaris, papers i fotografíes enganxats sobre un paper. 

DEIXA VOLAR LA TEVA IMAGINACIÓ.

Pots enviar-nos la teva obra d'art tot fent una foto. També pots escriure un comentari sobre què t'ha semblat aquest artista. O un petit vídeo explicant què has fet o sobre algun aspecte que t'hagi cridat l'atenció d'aquest autor! Cap comentari:

Publica un comentari