dimarts, 24 de març de 2020

ESPEREM ELS VOSTRES COMENTARIS

HOLA NENS I NENES

Aquests dies l'activitat al blog no para ni un moment: fotos, vídeos, activitats, però... per què no aportem el nostre granet de sorra? 

Recordeu que podeu comentar totes les publicacions explicant si us ha agradat, animant a qui ha fet l'activitat, felicitant algú, o parlant sobre alguna cosa. 

Per si no sabeu com comentar, us enviem els passos a seguir: 

1. Trieu la publicació que us agradi i, a la part de sota cliqueu la paraula Comentari (està de color blau) 2. En el requadre que posa "Publica un comentari a l'entrada" escriviu el comentari que volgueu i, IMPORTANT, signeu-lo amb el vostre nom. (els comentaris que no tinguin nom no es publicaran). 
3. Sota del requadre on has escrit el comentari trobaràs una B blanca dins un cercle taronja amb una frase que posa "Comenta com a" i, al costat, una pestanya que has de desplegar. Un cop oberta HAS DE TRIAT L'OPCIÓ ANÒNIM


4. Un cop has fet tots els passos, clica PUBLICA. 


5. Un cop ho hagis fet, no es publicarà a l'instant, primer s'enviarà als mestres dels curs per revisar que el comentari sigui correcte. Així evitem que apareguin comentaris negatius. RECORDA QUE ELS COMENTARIS HAN DE SER POSITIUS! 
Cap comentari:

Publica un comentari